SAGOLIKA KAKOR2018-03-02T09:38:29+00:00

Sagolika kakor

PÅ DEN HÄR WEBBPLATSEN använder vi kakor eller cookies för att generera besöksstatistik. En kaka är en textfil som webbplatsen begär att få spara på din dator. Kakor används för att ge dig som besökare en bättre upplevelse av webben och tillgång till vissa funktioner.

BESÖKSSTATISTIKEN ÄR ETT VIKTIGT VERKTYG för oss för att kunna vidareutveckla och förbättra webbplatsen. Genom att analysera hur du och andra besökare använder webben kan vi kontinuerligt arbeta med att identifierade förbättringsområden. Vi använder inga egna kakor, det är endast statistikverktyget Google Analytics som sparar kakor på den här webben.

I DIN WEBBLÄSARE kan du automatiskt tacka nej till lagring av kakor eller ställa in så att den informerar dig varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. I webbläsaren kan du också radera tidigare lagrade kakor.

HAR DU FRÅGOR KRING webbplatsen och om hur vi använder kakor så hör gärna av dig. Surfa sagolikt!

Kontakt

EN SAGOLIK SKOLA är ett projekt som drivs av Lärarstiftelsen. Projektet innefattar en utställning med olika aktiviteter och den här webbplatsen. Utställningen turnerar land och rike runt, den startade i mars 2017 i Stockholm och avslutas i Östersund i augusti 2019.
Läs mer om Lärarstiftelsen >

KONTAKTPERSONER
Lärarstiftelsen info@lararstiftelsen.se
Eva-Lis Sirén, telefon 0705-76 72 38
Martina Mälarstedt, telefon 0703-70 16 64